Koptekst adres

Koptekst adres

Leiding foto's

Leiding foto's

neem eens iemand mee.

Als er iemand is in je kennissenkring die ook wel zou willen komen, maar niet zo goed durft, neem haar of hem eens een keertje mee.

Iedereen is welkom bij The Sandboots.

Naast dansen staat gezelligheid bovenaan op onze prioriteitenlijst.

Echt een avondje ontspannen tijdens de inspanning.

Foto's naar beneden

Foto's naar beneden

Vakantie

Vakantie
Wil je reageren, doe het hier!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik wil wel wat van onderstaande foto's hebben, hoe kom ik daar aan?

Cobie zei

Tjonge Koos, wat een hoop foto's zeg!Je maakt er wel werk van hoor!! Zo hier en daar een iets wat picante foto er tussen maar dat moet kunnen. Mijn reputatie is al jaren van de baan dus daar hoef jij je geen zorgen om te maken, ha,ha,ha.
Maar helemaal leuk hoor!Wij hebben dan ook genoten van de hele dag. Ook savonds het etentje was geweldig, dan zij Koos hebben wij de juiste gerechten kunnen ten! Super hoor. Volgend jaar weer! Ben ik beter voorbereid en weet ik wat ik kan verwachten, ha,ha,ha. Maar ik gedraag mij altijd wel he!

De foto's van het 5 jarig bestaan zijn ook super!Wat zij foto's toch geweldig he! Je beleeft alles weer opnieuw! Tuurlijk was dit feest ook bijzonder georganiseerd!!!!Zoals elk feestje he!

Ik heb al een hoop foto's opgeslagen dus ook dat werkt erg goed!
Dank je wel Koos!!
Groetjes de enige echt onverbetelijke Jacobientje

Anoniem zei

Het was weer gezellig, en wij vonden het fijn om te organiseren.

Annie zei

Het was een geweldig groots feest in december voor ons 15 jaar bestaan. En 2 januari ook weer supergezellig met het proosten op 2019. Nu was er echter meer aan de hand. Ria en Jan gaven na 15 jaar het stokje van de leiding over aan Annie, Koos, Joop, Bep en Elly!
Zang, toespraken en cadeaus voor Ria en Jan, maar ook cadeaus en succeswensen voor de blijvende leiding. Namens "oude" en "nieuwe" leiding bedanken we alle leden voor de zang, de cadeaus, de lieve woorden en jullie altijd enthousiaste aanwezigheid! Proost op 2019!